Üreten Eller E-twinnig Projesi

27.05.2021 283

İzmir Çiğli İMKB Mesleki Anadolu Lisesinde Okul Öncesi Öğretmeni Merve YALÇINDAĞ ve İzmir Çiğli Harmanlı İlkokulunda Okul Öncesi Öğretmeni Seyhan KARUL'un kurduğu, okulumuz öğretmenlerinden Nuray ÜNAL'ın üyesi olduğu 'Üreten Eller/ Producing Hans,' 10'u Türk, 4'ü yabancı olmak üzere toplamda 14 paydaşın katıldığı eTwinning projesidir.

Projenin amacı; çocukların çeşitli yoğurma maddelerini kullanarak (tuz seramiği, kil, alçı, kağıt hamuru vb.) algoritmik düşünceyi geliştirmek, yaratıcı ve özgün ürünler oluşturmak, aynı zamanda duyuşsal gelişime katkı sağlamaktır. Bu kapsamda gerek uzaktan gerekse yüzyüze eğitimde, Mart ayından itibaren her 15 günde bir belirlenen malzemeler ile çocukların özgün ürünler yaratması sağlandı.

02-06-2021

27-05-2021